BEZUSLOVNO OSEĆANJE RADI INTEGRISANJA

Naučeni smo da ne osećamo.

Kao deci su nam, iz neznanja i one svima dobro poznate Dobre namere, govorili da plakanje nije u redu, da ljutnja nije dozvoljena, da je biti tužan odlika slabića, da se veliki dečaci ne plaše ničega.  U školi su nas učili umnim stvarima, vrlo važnim za život 😉 , uvideo je svaki obrazovan čovek. Pa gde smo mogli i smeli da osećamo?!

Ako smo imali sreće osećali smo kroz muziku, umetnost, biranu literaturu, ljude koje volimo, prijatelje,  duhovnost.

No većina nas, ne ume da oseća. Ne umemo da izrazimo ono što osećamo, da verujemo svojim osećanjima i da ih sledimo, da integrišemo svoj nakupljeni emotivni naboj i da živimo slobodno po svojim Izborima.

Društvo podstiče bežanje u zavisnosti različitog tipa, od alkohola, cigareta do opijata i droga. Također bežimo u izlaske, na kafe, u sport, u posao, u društvo, u ljubavne veze, u preterivanja bilo koje vrste. Posebno su danas poznati zavisnici o različitim tehnikama isceljivanja, o metodama za lični rast i razvoj, o terapeutima i guruima.

Pitala me nedavno jedna novinarka – *Zašto svoj rad nazivate Put srca, nije li to naivno?!*
Kratko sam odgovorila – *Put srca nije za svakoga; posebno nije za zavisnike o tabletama, instrumentima, terapeutima, bilo čemu… Ne mogu ja kao terapeut da osećam umesto vas. Nema drugog načina osim vašeg susreta sa samim sobom! Tek kada se usudite da OSEĆATE sebe, sve svoje emocije, bolove u telu, nelagode, strahove, tugu, bes…vi ste im dopustili da se integrišu! Vi ste tada slobodni! Spuštanje iz glave (naučenog) unutra u sebe (Dušu) je proces, nema prečica i nije lagan posao…to je Put srca – biti ono što JESI!*

Postoji rešenje za svaki problem. Rešenje ste VI! Bezuslovno osećanje radi integrisanja je put emotivnih ratnika. Isceljenje svih nevolja, emotivnih, fizičkih ili psihičkih. To je put kojim se ređe i teže ide!

Neka Ljubav bude ljubljena!