NAŠ OTAC IMA MNOGO STANOVA

Ponekad se ljudi plaše pogrešnih puteva, slepih ulica i nedovoljnog broja znakova na putu. Baš na ovu temu dobijam najveći broj vaših pitanja. Jednoznačnog odgovora nema, stvar je individualne prirode, prirode Vaše Duše.

Zapravo nam pomaže činjenica da ne postoji nešto kao krivi put. Naravno, to ne znači da ćete biti lišeni šamara, gubitaka ili stagnacije. Pravi put je Vaš Put- put Vaše Duše! Odabrali ste Život u ovoj realnosti, kao i lekcije koje želite da savladate. Vaš Život je Vaš pravi put.

Ne bojte se vaših grešaka, one vas čine živima, ljudima, nasmejanima, čuvaju vaša sećanja i drže vas posebnima – da, po greškama se razlikujemo 😉 Svaki izbor će vas pre ili kasnije dovesti do vas samih. Svaka Ptica ima svoju visinu leta;  neko da bude Čovek (samokreiranje) ili pak Bog (prepuštanje).

Na putu srećemo Različitosti (načine,znakove,Učitelje) koje nas vode ka istom Izvoru. Koliko ima ljudi, toliko ima i načina dolaska do Sebe-Boga, sreće i zdravlja. Potražite onaj koji vama odgovara, u koga imate poverenje, koji je blizak vašoj Duši i koji će da bude prirodan u vašem životu. Improvizacija, rizik i prepuštanje struji života je jednostavan izbor koji donosi mnogo lekcija 🙂 Pogrešite punom snagom svoga Bića, ne bežite od svojih bisera! Savršenstvo je dosadno i usamljeno i nimalo kreativno. To niste Vi, vi ste vaše prelepo Nesavršeno savršenstvo.

Nemam savet ili preporuku za Vas, vi Birate! Ako ne želite da mnogo lutate, sledite Sebe i svoje Srce. Ono će vas odvesti najdalje!

No, ne zaboravite, Put srca je Put Ljubavi. A Ljubav je poput kraljevskog cveta Ruže, ima prelep cvet ali i trnje.

Želim Vam Srce puno Mira i Hrabrosti da Ga sledite.

Neka Ljubav bude ljubljena!