NE POSTOJI PREČICA

Na putu rasta i razvoja, samospoznaje ili kako to volim reći na Putu srca, nema prečica. To jeste put Milosti ali i put susreta vlastite Senke. Put integracije i transormacije. Isceljenje Duše.

Prihvatanje Sebe, prepuštanje Tvorcu i poverenje u Život olakšavaju putovanje Unutra. Putovanje bez pomeranja. Nedelovanje, a duboko OSEĆANJE. Kroz sopstvenu percepciju ulazimo na nepoznata Vrata koja vode do Slobode. Sunčana vrata.

Svako istinsko putovanje ima svoja skretanja, stanice za odmor, raskrsnice, Izbor. Do Sunčanih vrata kroz 12 dimenzija postojanja bilo je mnogo iskustava-taman toliko da Duša ume da se prepusti Svetlu. Tako upoznaje lakoću putovanja, izmenu plime i oseke, podršku, lekcije, Učitelje, srodne duše i stariju braću i sestre.

Isceljenje je način života. Nema instant rešenja. Pojavljuje se ciklički i uvek je okrenuto našem najvišem dobru. Budjenje je Susret. Susret sa samim sobom iliti Bogom. Susret s odgovornošću, s Istinom i Tajnom Života. Susret sa sopstvenom Dušom.

Lagano, tiho i na prstima Duša započinje svoj istinski Ples u našim grudima, kod Kuće. Čežnja za Domom iliti Bogom zamenjena je našom svrhom ili misijom. Manifestacija naše Duše započinje delovanjem u svetu kroz ono što volimo (i one koje volimo). Pa krenimo. Gradimo Novi svet!

Ne postoji prečica – već sistematično i dosledno posvećivanje sopstvenom uzdizanju ka čistoti i harmoniji.

Neka Ljubav bude ljubljena!