ŠTO JE GREŠKA?

Rezultat koji dobiješ svaki put kada ne slušaš samoga sebe 🎶

Za suočavanje sa sobom je potrebna hrabrost; najteže je priznati sebi da smo videli sve kako jeste od samog početka..ali smo se nadali, voleli, prepustili, gledali kroz prste, verovali u čuda..ipak, život nije samo ono ispravno.

Po neke ‘svoje delove Duše’ idemo duboko 🕳

Naučila sam da svaki put kada sam “nekome progledala kroz prste” oštetila sam samu sebe..dozvoljavajući time drugome da me izneveri, prevari i povredi. Redovno sam “kasnije” kupila svoje delove poput dima i prašine; čak sam putem i prestala da tražim baš svaki deo. Ostavljah ih “ovima” što vole da se kite tuđim perjem, ukradenim smislom. Naučila sam živeti polomljena, dok sam u svoje “rupe” dozivala Svetlost ☀️🌈

Jučer mi se javio jedan klijent da se požali kako ne može da prihvati novi posao na dečjoj intenzivnoj nezi. Podelila sam sa njim svoju ranjivost jer je to najvredniji prikaz jasnoće postojanja:

“To što pišeš razumem.

Znaš, ne samo iz teorije..nego i iskustva.

S Davidom, bolnicom, smrti dece..puno naših drugara. Najteže mi je bilo gledati da npr oni ili moj sin pate a ne mogu ništa učiniti.

Valjda sam trebala tu čvrstinu nežnosti..da moje srce pronežni a otvrdne na nevolju..i da u bolesnima počnem gledati ukus neba.

Jeste to put..duhovni.

Nisi pogrešio..

Život te doveo tu..

Ne boj se..

Od tebe se očekuje sazrevanje.

Možeš ti to ❤️‍🔥

Očekuje se isto od sviju nas !!!

Ljudi traže neke izvanredne lekcije i pouke iz knjiga; ne shvataju da im je njihov Život najbolji Učitelj. Samo se treba usuditi pogledati sebe pravo u oči! 👀

Naivnost, preterana dobrota i nesigurnost se skupo plaćaju!

Ljubav prema sebi, opraštanje i nežnost..olakšavaju suočavanje i nastavak putovanja.

Moje greške su mi pokazale suštinu života: a to je Čovek sa srcem od dijamanta, ono se ne može polomiti niti zaprljati a prozirno je od čistote i nežnosti 💎

Sreću čine dve stvari; 1. Raditi ono što voliš (dharma) 🎨 i 2. Imati kod kuće nekog svog, koga možeš uvek da zagrliš (ljubav) 🫂.

Ako to nemamo jakoo daleko smo od sreće..

Isto tako, ako ne naučimo prihvatati i živeti s nepravdama; ništa nismo naučili 🍀

Neka Ljubav bude ljubljena ♡☆

⚠️ NIJE DOZVOLJENO KOPIRANJE TEKSTOVA S OVE STRANICE BEZ NAVODA AUTORA ⛔️