LOŠ ČOVEK SE OSILI KADA OSETI DA JE VOLJEN, A DOBAR ČOVEK OMEKŠA OD LJUBAVI

Nekim ljudima ništa vaše nije sveto: ni vi, ni vaša osećanja, ni vaša deca, ni postignuća, ni rad ni posvećenost, ni trpljenje ni nevolje.. bas ništa!

Samo ste im “projekat fiksacije” u nekoj psihopatsko-narcističkoj žudnji..najsrećniji bi bili kada bi vam mogli uzeti Dušu; ladno vam kradu ideje, znanje, načine, reči..da ne pominjem materijalno, smatraju da im sve vaše pripada. Prepoznaćete ih po stalnom omalovažavanju vaše ličnosti, komentarisanju vašeg izgleda i stila oblačenja, po čestom poređenju vas sa nekim drugim navodno “boljim”, nipodištavanju vašeg posla, ideja, spuštanju prijatelja, negiranju postignuća.

Glavni cilj svih njihovih taktika jeste vaše podčinjavanje. Držaće vas na “čekanju”, dajući vam do znanja da ih drugi strašno jure i da im niste jedini. Uzimaće od vas šakom i kapom, a davaće vam mrvice, najjeftinije.. poklanjaće vam poklone koje su uzeli od vas. Stalno će vas podsećati na činjenicu da su “bolji od vas” i da ih “svi drugi” prosto obožavaju, napuštaće vas sedmično jer su miševi koji vas se plaše.

Ne sekirajte se zbog njih..samo odmahnite rukom..oni će naći sledeću žrtvu kojom se hrane, još danas.

Kako prepoznati lošeg čoveka?

Lako.

Daš mu ljubav, a on će tebi pokazati svoje pravo lice.

Ako si zbog patnje postao gori, uzalud si patio.

Ljudi kada vole postaju bolji, sve ostalo su prazne priče.

Isceliti znači – dodirnuti s ljubavlju ono što smo do sada dodirivali strahom, besom, neopraštanjem, bolom.

Moguće je ponovo biti DOBRO!

Doći će vreme u kome će svako dobiti ono što zaslužuje; neki strahuju zbog toga a neki se neizmerno raduju, svako po zaslugama ♡☆

Neka Ljubav bude ljubljena!