KIDANJE VEZA

U odnosima s ljudima, stvarima i idealima lepota slobode jeste Povezanost. Stanje koje dolazi iz najdubljih predela duše koja zna da voli. Kada vas uistinu neko voli vama će to pružiti osećaj velike slobode, poleta, snage, hrabrosti i radosti. Rado ćete biti u prisutstvu osobe koja voli, s kojom ste povezan, autentični, spontani i bliski.

No, ako se radi o Vezanosti odnos s takvom osobom vam pruža osećaj težine, moranja, pritiska, uslova, manipulacije; osoba je vezana za partnera i bolesno ljubomorna, ne daje drugima prostora za intimu i vlastita interesovanja, vezanost za hranu, vlastitu decu ili roditelje, cigarete, ideale, učenja, svoje mišljenje, filozofije, gurue.

Iz istih je razloga vredno sebi pružiti znanje o Kidanju veza.

Posebno ako se ne možete osloboditi neke ovisnosti ili odnosa iz prošlosti i osećate stalnu vezu s tom osobom. Neki klijenti čak osećaju vezanost za svoje pokojne partnere i ne mogu da idu dalje kroz život.

Zaboravili smo što već znamo. Da naši dlanovi budu uvek otvoreni; primajući i pružajući jednake količine energije; to je sreća. To je sloboda!

Vezanost ili neki ugovori duše su česta prepreka ljudima da ostvare svoje snove i slobodu.

Ukoliko imate neke slične probleme koji vam se ponavljaju ciklički; sigurno je u pitanju vezanost.