DOZVOLI DA RANJIVOST BUDE TVOJA MOĆ

Sada je vreme prekida beskonačnih krugova ponavljanja..brisanje prošlosti, opraštanje, suočavanje..transformacija – MIR za potomke ♡ ☆

Ok, prvo moraš sam/a da budeš dobro ali to ne znači da je samo tvoje ‘dobro’ važno. Moraš da brineš o svom zdravlju i svojoj energiji, apsolutno da, ali što nakon toga?

Da sediš u lotosu u toploj velikoj kući punoj hrane. Da se oblačiš u belo dok ‘pričaš o duhovnosti’ i vežbaš jogu u najvećem šoping centru u gradu. Da ideš na skupe retreat-e po fensi mestima. Da pričaš o sreći i ljubavi. Da ‘niko ne može da te dotakne’ jer su svi ‘sami odgovorni za svoj život’. Da se obezbediš, sebe i svoje. Da ‘kupiš’ sigurnost, prijatelje i mir. Nije to to. Nije to cilj. To je opet novi elitizam, nova religija. Ne treba nam više toga!

To je savremena medijska pop duhovnost, još jedna od varki novog svetskog poretka. Zen, pozitivizam, seminari, afirmacije, manifestacije; ne kažem da je nešto od toga loše, ali ako je samo sebi cilj onda je opet promašaj. Nema susreta s ‘dušom sveta’.

Mir postoji i u ratu, prljavštini, na običnim mestima i među običnim ljudima..ako je On u tebi.

Seti se, rečeno nam je: ‘nisam došao dati zdravlje zdravima, nego bolesnima’.

Nije smisao neranjivost; već ranjivost za život i ljude u njemu!

Neka Ljubav bude ljubljena!