O meni

 

Natali Momirovic, psiholog i energetski terapeut

Uz studij psihologije, učila sam brojne tehnike i metode za rast i razvoj kao npr. psihoterapijska škola  Transakciona analiza, Access Bars®, Art terapija, Bachove cvetne esencije – homeopatija, razne healing tehnike, Upravljanje malim poduzećem, Kontemplacija – molitva Srcem, Kriya, meditacije, tehnike disanja, energetska psihologija, šamansko isceljivanje idr. 

Najviše učim iz bogatog iskustva života i od svojih klijenata. ISKUSTVENO, osluškujući, isceljujući i prihvatajući Sebe; te radom s klijentima, najviše mi u radu pomaže prijateljstvo s Prirodom i konekcija sa Stvoriteljem i Majkom Zemljom! Sva znanja koja sam stekla obrazovanjem su mi služila za upoznavanje sveta i načina funkcionisanja društva. No, zapravo sam došla do one Suštine koja je u svima nama i ne može da se nauči. Bivajući integrisana sa svojom Dušom i povezana s Izvorom postala sam Instrument Neba; kanališući kroz rad sopstvenu  promenu koja leči i sve moje klijente. Nazvala bih to POVRATKOM KUĆI!

Mislim da sam prošavši putem lične transformacije privilegirana raditi posao koji volim. Tokom godina vlastitog samorazvoja, kao i iskustvom u radu s klijentima razvila sam svoj pistup u radu i uspešno ga primenjujem. Taj sam holistički pristup nazvala Put srca jer se upravo takav put pokazao meni i mnogim prethodnicima kao nužnost u procesu promene, razvoja, ozdravljenja i postizanju zadovoljstva životom.

Moj cilj je upoznati vas sa Vođstvom i Znanjem u vama samima (muški i ženski princip), uz mali nulti preduslov konekcije sa Izvorom svega što jeste i uzemljelje. Također, cilj mi je potaknuti vas ka Prihvatanju stvarnog Sebe i svog života kao ličnog učitelja; što uključuje harmonične cikluse izmene dana i noći, svetla i tame.

Darujući vam svoje vođstvo, energiju, podršku, ljubav, znanje i veštine s radošću ću učestvovati u rešavanju vaših problema, prepreka, ostvarivanju želja i uživanju u životnim radostima; pozivam sve koji žele da krenu putem kojim se ređe ide – putem ličnog razvoja!

⚠️ NIJE DOZVOLJENO KOPIRANJE TEKSTOVA S OVE STRANICE BEZ NAVODA AUTORA ⛔️

KONTAKT:

Fb: Natali Momirovic

natali.putsrca@gmail.com

+ 381 64 350 64 03

KORISNI TEKSTOVI:

NE ZADRŽAVAJ ONO ŠTO ODLAZI OD TEBE. INAČE, NEĆE DOĆI ONO ŠTO IDE PREMA TEBI

GLEDAJ UNUTRA

LIFE WITH GOOD VIBRATIONS