JEDINO OD NEŽNOSTI ČOVEK NE UME DA SE BRANI

Često klijenti “očekuju” (svesno ili nesvesno) da preuzmem odgovornost za njihove izbore, ili pak da im “dam dozvolu” za neku odluku i re-odluku.

Takvo naučeno ponašanje nose uglavnom iz detinjstva, gde su sve “morali pitati”..niko im usput nije rekao da kao odrasli sami donose odluke, kao i posledice tih odluka.

Pr: šta da radim, da li da odem od njega, voli li me, da li da dam otkaz, hoće li ozdraviti…itd

Naravno, ne dajem formule ni gotova rešenja.

Suočavam ljude sa njihovim vl mislima, programima, uverenjima, emocijama, nesvesnim obrascima..

Neretko mi kažu: “pa kako ti to kažeš, objasnšs, raščlaniš tako NEŽNO, teoriju približiš, otkriješ, jednostavno, nežno, bez osude..”

Ja: “Jer će me samo tako “razumeti vaša duša”..

Zaista je važno da me čuje vaša Duša!

Pa da onda vi čujete Nju..pitate Nju..jer ona zna sve prave odgovore za vas.

Ljubazan um, nežnost, saosećanje, razumevanje..razvijanjem vaše desne hemisfete mozga tj ženske strane u vama (i ženama i muskarcima) vi uspostavljate balans između leve (racionalne) i desne (umetničke, duhovne) prirode u vama; to daje krila vašoj Duši da cveta, da živi, dela i peva.

Duša nije vojnik, ne razume naređenja, grubost, strogost, racionalnost, činjenice..to su odlike uma.

Duša je slobodna; komunicira nežno, jasno i nenametljivo sa nama. Ona voli jednostavnost, bez celofana, šminke, light motiva preteranih, Ona je dubina; vidi ispod, iza, unutra..vaša reputacija ni lažna ljubaznost je ne interesuju. Vidi kroz.

Ja se prvenstveno obraćam vašoj Duši; za um imate dovoljno knjiga, radionica, coaching programa..zato ne nudim hranu za um, komplikovane teorije, razumevanje istih..😉..Duša razume iskustvo, vibraciju, mudrost srca, doživljaj, primer, prihvatanje i NEŽNOST. To je najviši oblik komunikacije među nama, jer ako je Duša u redu, ostali, niži delovi će lako ozdravljati i topiti naslage nepotrebnih znanja, trauma, sećanja, nasleđenog prtljaga..

Isceliti znači dodirnuti s ljubavlju ono što smo do tada dodirivali sa strahom, bolom, besom..neprihvatanjem.

Čuješ li sopstvenu Dušu!?

Neka Ljubav bude ljubljena ♡☆