MAJKA ZEMLJA

MAJKA PRIRODA – ŽENSKI PRINCIP

Postoji 7 svetskih (glavnih) religija, i ni jedna nema u sebi koncept Majke Zemlje, samo govore o Nebeskom Ocu i Svetlosti. Ako imaju ženu, onda je izvrnuta: ili sotonizovana ili je opisuju ko ćutljivu poniznu, maltene autističnu smernu dobricu.

Nije to Žena!! 😉

Žena talasa, ulazi u mrak, u srž, u dubinu, vidi ispod i unutra!

Žena je život-smrt-život ciklus. Nežna ali snažna, neguje ali i ruši, milosrdna ali pravedna, ne povija se, stvarateljica svetova, nositeljica Plodova unutar tame svoje utrobe, skrivena a mudra, neguje kosti predaka, transormiše, obnavlja, umetnica, saradnica prirodnih ciklusa, udomiteljica, telo, dom, hraniteljica, glinena posuda..talasajte drage moje Žene 😊

Plešite, jer će vas taj Ples probuditi 🙏 “gurajte svoje ruke u zemlju” istražujući Biser vašeg jezika stvaralaštva. Izrazite se, i tom svom stvaranju ćete pronaći Nju.

Oni (strukture vlasti i religije) nas samo porobljavaju usled ženske inkarnacije i neprirodnosti patrijarhata. Jer znaju ko je Ona koja zna 💫 btw. i Hrista je rodila Žena 😉❤️‍🔥

Majka. Sveprisutna u nama.

Energija Bezuslovne ljubavi i Istine.

Temelj duhovnog uskrsnuća. I telesnosti.

Nude nam samo pola istine! Mislite li da je to slučajno? Ili namerno i svesno “neke strukture” ne žele da znamo sve pazle za dobar energetski protok u našem telu!?

Često se uhvatim u poslednje vreme, ne znam zašto, da pričam o drveću, prirodi, premalo činim za Planetu.

Molim se, meditiram, povezujem, uzemljujem, sad su potresi: šaljem s nekolicinom entuzijasta energiju tom delu Planete..od 2012. organizujem brojne radionice za aktivaciju i buđenje ženskog principa, pričam klijentima (posebno ženama) o Bogorodici, nastojim ju prikazati realnije, kao spoj Zemlje i Neba, Svetla i Tame (nije ona mrtva dvodimenzionalna slika sa naših zidova već aktivna ženska sila u svima nama)!!!, nastojim ženama pokazati koliko su važna posuda za savremeno čovečanstvo. Pisala sam mnogo o tim temama. Preporučam klijenticama brojne lepe knjige. Nastojim potaknuti, i žene i muškarce, da čuvaju svoju seksualnost..svoju baštu stvaranja (time će se smanjiti promiskitet i brojne savremene nevolje takvog ponašanja). Proučavala sam stare civilizacije s naših prostora, naše korene, slavenska mitologija, pogledajte jedan Lepenski Vir, Vinčansku kulturu koja menja lažiranu istoriju Europe, pogledajte lepotu Svetosavlja, kao integracija svega navedenog, al pravog Svetosavlja, ne ove prevarante na skupim točkovima. Razmišljajte, niste glupi! Proučavajte! Povezujte stvari!

Ta probuđena ženska energija je počela buditi i pravu mušku božansku energiju (zato je kriza u svetu, destrukcija izlazi na površinu), bez prave ženske božanske energije i prave muške božanske energije je teško nastaviti dalje. Čak i nemoguće na zdrav način! Davno rekoše mudriji ljudi od mene: žene će spasiti svet ♡☆

Sve što radim je mala, mala, sitna karika..skoro nevidljiva..ali je prevažna za celinu. Jednako je važan i udeo svakoga od vas. Malo. Koliko ko može. Ali je zaista prevažno da svako od nas daje najbolje od sebe, a ne samo da “sedimo ispred tv s daljinskim i grickalicama u ruci”.

Pazim na đubre, bavim se biljem, odlazim na velike akcije čišćenja, volim životinje i pazim na njih, gledam da proizvodim što manje smeća, pazim na hemiju u kući da bude što prirodnija, pazim na ishranu, vaspitanje sina, ne kupujem nepotrebno..ali opet je sve prljavo 😞

Nastojim i klijentima pričati o važnosti i Svesti da je priroda (planeta) naš dom i da je neophodno početi živeti svesnije. Da ne pominjem psihološku i duhovnu važnost uzemljenja sviju nas, jer smo Deo celine (postoje brojne vežbe za uzemljenje koje učim klijente). No, vidim da nije dovoljno.

Evo sada jedan primer koji smo svi naučili u osnovnoj školi: ono što ja izdahnem, drvo udahne..i obratno, ono što drvo izdahne, ja udahnem. Wow!

Nije li to čudesno?!

Pokušaj to osvestiti stojeći ispred nekog stabla🌲🌳 i slušaj i diši …

U školi učimo da svesnost ide od čoveka ka životinji pa bilju. Iskreno, ja se s time ne slažem! Izvinite, ali po meni svesnost ide obrnuto od biljaka ka životinji pa tek onda do čoveka. Izvinjavam se svim predivnim primercima ljudske vrste, a znam da ih ima i hvala vam braćo i sestre što me demantujete 😇

Što danas mogu da učinim za Majku Zemlju?

Stanje se neće poboljšati nečinjenjem, samo od sebe, niti će iko doći i spasiti nas od našeg đubreta..samo MI možemo činjenjem učiniti mnogo.

Posebno volim reke i šume, Taru…priroda ima čistu isceljujuću energiju za sve nas 💫

Priroda nama daje mnogo, kao Majka, a mi ne možemo samo uzimati…moramo joj nešto i dati! Ona je istrošena majka koja je davala previše, mi smo ju zatrovali i sada treba našu pomoć 🙏

Mudrost raste vrlo polako..

I čvrsta je ko koren

I nežna kao list

I živi dugo, dugo..kao stablo ♡ ☆

Ps. Ne zaboravite jednu važnu stvar, prijatelji moji: Novi svet se ne gradi rušenjem postojećeg, nego spajanjem, gradnjom mostova sa Starim svetom (starim umom).

Onda ono “lažno” odlazi samo, ne treba više borbe ni ratova!!!

Majka. Frekvencija bezuslovne ljubavi u svima nama – otelovljenje i produhovljenje ❣️

Neka Ljubav bude ljubljena