SPOSOBNOST REŠAVANJA LIČNIH PROBLEMA

Postoje brojne psihološke tehnike, psihoterapijske škole i pravci, duhovne tehnike lečenja, razne filozofije, meditacije i discipline koje se bave rastom i razvojem pojedinca. Svima dugujemo posebnu zahvalnost i poštovanje jer su njihove dobrobiti vidljive na našem telu, umu i duši.

JEDNOSTAVNOST je najbolja tehnika kojom možete promeniti svoj život. Isključivo jednostavnost nudi rešenje za sve vaše probleme, prepreke, pitanja i nesnalaženja u životu.

JEDNO-STAVNOST u načinu govora, u stilu života, u ishrani, u odeći, u hodanju, u odnosima, u svemu;
pokazuje da ste izvan vremena i prostora, da Sebe jasno osećate, da ste se probudili i da ste Spremni za Služenje – svoju Dharmu.

Plašimo se sopstvene senke; zato i mislimo da je BITI SVOJ nešto teško ili komplikovano, da mora da bildujemo mišiće ili uvežbavamo svoje osobine..STVARI SU POTPUNO JEDNOSTAVNE..samo ako smo odlučili da Pustimo sve da se samo i prirodno posloži..naravno, nešto će se raspasti a ponešto novo i sastati  Tu zapravo nema velikog rada..radi se zapravo o Bivanju i Iskrenosti..nama je Prirodnost (prepuštanje) teška a pretvaranje (glumljenje emocija i slike o sebi) normalno. Zastanimo! Porazgovarajmo malo sami sa sobom; što je to u nama da jurimo nešto spolja?! Koja neispunjena Potreba?!

Jednostavnost se ne uči, ona je kao tiha pesma koja vas preplavljuje dan po dan, sama od sebe, bez Vašeg uplitanja.
Jednostavnost pokazuje da ste kod Kuće, istinski našli Dom u Sebi.
Sve što vredi u životu jeste krajnje jednostavno i dostižno prosečnom čoveku.

Jednostavnost jeste besplatna, nenametljiva, istinita, trajna, celovita, večna, bogata, kreativna, tiha karakteristika mudrih Duša.

PRESTANI OČEKIVATI:

Sve će da se pokaže jednostavnim – nedostatak kontrole i neophodnosti da se zna kako će se sve desiti – otpuštaju sva očekivanja, pošto će se sve dogoditi na najbolji način za TEBE. Veruj!

..za sve u Životu..potrebno je i malo.. PODRŠKE! Budite Podrška!

******************************

PROBLEMI
..većina problema se ne rešava..
..neki se reše..
..ostali se jednostavno prerastu..puste..
..i budeš nekako nag..svoj..
..Slobodan 🙏

Neka Ljubav bude ljubljena!