TEROR POZITIVIZMA, VERBALIZMA I PROMENE

Više ni vodu ne možeš da piješ a da na flašici ne piše neka pozitivna 😉 alo!..internet je prepun coachova pozitivizma i brze promene..i ponavljanja tuđih misli..to je kao šminka na neopranoj devojci..zaudara baš nekako žuta duhovnost..

Naravno da poštujem sve koji su živeli pre nas..čak i više nego bilo što novo i moderno..ali pošela sam da bezim od new age virusnih ljudi..ne smes ništa da kažeš..poklopi te: treba pozitivno misliti (ma šta kažeš 😉 )…ne daj bože neke bolesti, prehlade..odmah ti daje dijagnozu i lek, ishranu..terorišu se ljudi na promenu..menjaj brzo partnera čim nije po tvome..ajde brzo kupi crvenu majicu i bićeš srećna..jedi mandarine i bićeš zdrava..ne daj bože priče o ljudima s ruba društva, siromašnima, obespravljenima, iskorištenima, slomljenima, izudaranih nepravdavama itd (oni su to izabrali kažu new age mudraci)..🧐😭

SVE JE INDIVIDUALNO..ne postoje kolektivna rešenja za bilo što..a po meni je bolje misliti realno nego stavljati maske pozitivizma i lažnog osmeha..budi sestro besna kad si besna..smej se kad ti je do smeha!

Za sve treba vreme..pa i za promenu..koju ne treba forsirati..život sam donosi što treba. Sve je to planski deo novog svetskog poretka!!!

Počela sam da bežim i da se sklanjam od pozitivaca i papagaja, sveznalaca i inih beskičmenjaka koji redovno doslovno kopiraju svoje velebne majstore, poslušajte ih “SVI KORISTE ISTE ŠABLONSKE REČENICE” 😉

Više volim normalne ljude; iako ih pomenuti nazivaju neprobuđeni 🤣

Lepota Života nije toliko u tome da rešimo baš sve svoje nevolje..nego da s njima rastemo, živimo i razvijamo se ❤

Neka Ljubav bude ljubljena!