NAJVEĆI ISKAZ LJUBAVI JE PRIHVATANJE

Pitali ste:  Koji je najdelotvorniji način za promenu vlastite realnosti?!

PRIHVATANJE.

Bilo u partnerskim, bračnim, porodičnim, poslovnim, prijateljskim odnosima najveći iskaz ljubavi, čin volje, jeste prihvatanje drugoga onakvim kakav on jeste. Prihvatanje problema. Prihvatanje života i sudbine. Prihvatanje bračnog partnera kada vas najviše iritiraju njegove mane. Prihvatanje trenutnih okolnosti vas oslobađa tih okolnosti. To ne znači nužno da ćete se složiti s drugima, ili da ne smete da kažete Ne okolnostima i ljudima koji to od vas traže; to samo znači da ćete ih prihvatati bez osude ili prosudbe – upravo u tom Činu ljubavi leži Put promene.

Sa činom prihvatanja drugih i okolnosti vi zapravo prihvatate Sebe same.  Jer, ko vas je doveo u date okolnosti i odnose?!

Najdelotvornija tehnika za pretvaranje svog života u Radost i Mir jeste Prihvatanje svih stvari. Ukoliko vaš život trenutno nije baš onakav kakvim biste ga hteli videti, prihvatite to, izvucite lekcije i vaša se realnost zasigurno menja. Već samim stavom prihvatanja, a kamoli činom i delom.

Kroz prihvatanje; ljudi oko vas i okolnosti se uglavnom ne menjaju, ali se menja vaš stav i pogled na njih.

Ako imate dovoljno ljubavi i ako je vaša dharma služenje – svojom ćete ljubavlju kroz prihvatanje isceljivati sebe i svet.

Nije toliko važno da menjate svoje okolnosti ili ljude u vašem životu, jer niste slučajno baš sada na ovom mestu. Bitnije je da ih prihvatite, jer time lečite i sebe i njih. Ljubav uvek ide uz žrtvu (milosrđe), ili čin poniznosti, ili davanje prednosti drugom srcu da se izrazi. Ljubav je davanje. Dharma nije ostvariva bez čina služenja, davanja ili žrtve.

Dharma ili vaša misija na Pleneti kroz Prihvatanje će svakoga dana iznova saditi Cveće sreće u živote zaboravljenih Duša.

Neka Ljubav bude ljubljena!