ŠTO ZNAČI ŽIVETI IZ DUŠE-PUT SRCA?

Kada čovek živi iz Duše ili iz srca, to nije nimalo idiličan život, ili stanje bez problema i izazova. Dok god smo na Zemlji, u telu..imaćemo izazove; čovek pre ili kasnije to nauči. Poenta je kako se nosimo sa životom a ne izbegavanje lekcija!
Život iz srca znači biti hrabar. Prvenstveno hrabar! Jer srce i razum, društvene norme i očekivanja okoline su zaista u raskoraku. Često. Pogotovo kada čovek ne živi iz Duše.
Ponekad nam Duša govori sasvim neverovatne, iracionalne i neočekivane stvari, dovodi nas na čudne putanje; i teško ih je uklopiti u savremeni život. Znam iz iskustva. Imala sam pregršt izazova kroz život, a imam i danas nekih naravno, no moja najveća kvaliteta jeste Hrabrost. Jer sam bez obzira na situacije, teškoće i ljude uvek birala put srca, iz Duše. Često sam nailazila na prepreke, čak i magijske razmere zlih ljudi, ali nikakvo zlo nije uspelo da spreči moju Dušu da bude povezana sa Tvorcem i da živi onako kako Je za moju Dušu najbolje. Moja je Duša birala mnogo teške životne lekcije, oduvek sam znala da je to zbog toga da razumem ljude i da razumem dno u koje unosim Svetlo (moja misija i čišćenje). Jednostavno sam bila vođena, uostalom kao i vi, ako dopustite. Bilo koju vrstu izloženosti u mom radu, ličnih priča i primera iz života klijenata koristim isključivo u znak raspoznavanja i našeg međusobnog rasta jer se svi susrećemo sa sličnim lekcijama. Svi smo međusobno povezani, delujemo jedni na drugo, bez i da to želimo. Nemoguće je biti nezavistan, to čovek nauči kada živi prema pravilima Duše a ne tela.
Dakle, živeti iz Duše je moguće. Uprkos svemu. Svim takozvanim pogreškama i izazovima.
Kako znate da ste zakoračili na put svoje Duše? Ako ste zakoračili na stazu svoje životne svrhe (štagod to bilo) vi ste na putu srca! Također ako ste upoznali vašu srodnu dušu to je također znak da jeste. Ukoliko radite ono što volite, vi ste na “svojoj stazi”. Ako ste u Radosti većinu svog vremena vi Jeste na putu srca tj putu Vaše Duše.
Tada upoznajete vrlo slične ljude, nailazite na vaše teme posvuda, do vas dolazi mnoštvo sinhroniciteta, knjige koje vam trebaju, događaji, ljudi i stvari. Prosto osećate da ste vođeni.
Primećujete ogroman broj znakova na putu koji vam jasno potvrđuju da istrajete.
Ako imate cilj i istrajno radite na njemu, vrata se jednostavno otvaraju i imate “lagan prolaz”..to je všs Put. Ako pak ima mnogo nesavladivih prepreka to najčešće znači da niste na svojoj stazi.
Pred vašim vratima nije gužva, zapamtite.
Pred “društveno-poželjno-očekivanim” vratima je velika gužva.
Želela bih vam samo reći da uživate u putovanju, da se ne vezujte za ishod, želju ili cilj (ne kažem da je imati želje nešto loše), ali ostavite Tvorcu da vas vodi…znajući da sami ne znate, jer da znate već biste bili srećni!
Prepustite se Tvorcu, to znači prepustiti se Duši. Pa i pogrešite, time učite. Nemojte da bolujete od straha od pogreške. Samo je važno da ste u svakom trenutku 100% iskreni sami prema sebi. Da pratite vaša stvarna osećanja.
I ne zaboravite, SREĆA JE SMIRENE PRIRODE!!!
Želim vam ugodno putovanje, divne ljude, lepe pustolovine i nadasve Mir u srcu koji će vam potvrđivati ispravnost vaših odluka i želja.
Mislim da živimo u izazovnom ali ujedno i neverovatnom vremenu uzdizanja; kada vrlo velik broj Duša radi na sebi, želi da “vidi” i da ovaj svet potakne na promenu.
Za to nam nisu potrebne monaške uniforme, niti pećine himalaje; mozemo to iz sopstvene kuće..ma gde se nalazili. Korak po korak. Dan po dan.
Živeti na Dušom ispunjen način je jedini razlog zašto je vaša Duša došla u vaše telo, pronađite svoj put, povežite se sa svojom Dušom i Tvorcem. Ako ne umete sami, potražite pomoć, to je čin poniznosti koji Bog prepoznaje i blagoslivlje.
Samo tako ćete biti iskreno srećni i ispunjeni iznutra.
Neka Ljubav bude ljubljena ♡☆