OSIM SEBI, KOME DANAS SVETLIMO!?

Šta god da radiš, stvaraš ili rušiš..gde god da jesi sada..odradi svoj deo i otpusti kontrolu s poverenjem u Život..”ne silom niti snagom, već Duhom mojim” reč Gospoda je ♡ ☆

Trenutak u kome “pustiš sve da ide kako ide” je ključan; otkriva ti svu istinu tvoga života; vidiš ko su prijatelji, da li uopšte imaš nekog svog, ko si sam, šta tvoji postupci rade tebi i svetu, da li si živ, prirodan ili neprestano lažeš, glumiš samoga sebe lutajući i “ispunjavajući” društvene norme uspešnog života..ili “umišljenog heroja” sopstvene sujete..

To će da te najbrže V.R.A.T.I. na tvoj put..a kakav god da je tvoj put Duše, on je tvoj i samo ti možeš da ga “nosiš” i da mu se raduješ 😉

Sreća nije moljakanje za “bolji život”, sreća je prihvatanje, “živeti svoj život” sa zahvalnošću ♡ ☆ time nas pozivam na Odgovornost!

Oprosti samome sebi što nisi ono “posebno” što si planirao i prihvati ovo “stvarno” što Jesi. To je savršeno nesavršenstvo.

Možeš da se opireš istini sopstvenog puta, da lutaš i gubiš snagu i volju, trošiš gomilu energije na ublažavanje i kontrolu..i glumu 😉..a možeš i da se zaogrneš svesnošću; prihvatanjem, poverenjem i prepuštanjem.

NEKA BUDE VOLJA TVOJA 🙏

Kao i uvek, izbor zavisi samo od nas!

Neka Ljubav bude ljubljena!