VAŽNA JE NULA

Nulta pozicija jeste stanje kada su naša leva (racionalna, analitična) i desna (kreativna, intuitivna) strana mozga u potpunoj ravnoteži sa našom Dušom i Izvorom. Zato je Nulta pozicija najbolja životna pozicija za donošenje svih važnih životnih odluka. Nulta pozicija jeste stanje Mira. Prihvatanje Života bez potrebe da se kategorizuju iskustva; kao dobro-loše, pozitivno-negativno, lepo-ružno.

Najlakši put do Nultog stanja ove ravnoteže jeste meditacija ili smirivanje uma. Kao najlakšu, najjednostavniju i najprirodniju meditaciju preporučamo Svesno disanje, disanje u kome nema razmaka ili pauze između udaha i izdaha. Svesno disanje jeste prirodne brzine i dubine, opušeteno.

Kada je naš um miran, on dopušta Srcu da Zna, da odlučuje i stvara. Srce je Dom naše Duše, naše istinske prirode i naših istinskih potreba. I Srcu treba isceljenje i sklad sa Izvorom. Kako je naša Duša neopipljive prirode, mogu da je leče samo energetske tehnike. Mi Vam preporučamo energetsku tehniku Put srca, koja je holistička, blaga i vrlo jednostavna. Lako se primenjuje i donosi sklad Vaše Duše sa Izvorom.

Vaš život je Vaš učitelj!

Dakle, put do Nulte pozicije (stanja Mira) nije lagan, često je usamljen i trnovit; donosi duboke spoznaje o smislu naše Duše, Univerzuma i Života. To je Put srca.