PITANJE PREHRANE

Često odgovorim na pitanja javno. Kažem što mislim, to nikada ne vredi baš za sve ljude. Pokušam da odgovorim objektivno i koliko je to moguće toliko je i istinito  
Dakle, što se prehrane tiče, nemam savet, imam predlog: jedi ono što ti prija! Al saznaj što ti stvarno prija!
Što je čovek svesniji i čistije frekvencije to jede manje i zdravije. No sasvim je suludo započeti svoj razvoj odlukom npr da ste vegan. Postoji mnogo primera kada su ljudi narušili svoje zdravlje rigidnošću.
Postepeno i u skladu sa samim sobom. Ako npr imate potrebu za mesom, posebno 0 krvna grupa, jedite ga. Ako imate otpor, bilo kakav u sebi – nikakva promena ishrane vam neće pomoći.
Kao i u svemu, budite ono što jeste SADA. Nije važno što biste želeli da budete, budite što ste sada! Promena započinje u vama a tek potom se širi spolja!
I tako dan po dan.  Sami ćete da svedočite Promeni u sebi, a zatim i vašoj ishrani, bićete zahvalni i zadovoljni, a onda i zdraviji!

Stvari su uvek individualne prirode, jer svaka ptica ima svoju visinu leta i to je dobro!

Još je bilo pitanje o postu. Post je lekovit, za Dušu i Telo. Ali opet je stvar individualne prirode. Mnogo je važno ispuniti svoju dušu tj. integrisati svoju Dušu; onda će post biti prirodna potreba!

Postepeno, polako, u ritmu daha. Vi sami znate što vašem telu prija!

Budite verni sebi a ne nekoj moralnoj ideji!

NE TREBA TERATI SEBE NA LJUBAV, NEGO DOPUŠTATI DA ONA UĐE U NAŠE BIĆE, DAN PO DAN SE OTVARATI!

Budite prirodni i osećajte sebe!

Neka Ljubav bude ljubljena!